Kinderpraktijk Zeker en Sterk                

meer weten, sterk voelen  
 

Referenties

Mijn dochter liep achter met rekenen en spelling. Niet fijn als je elke dag ervaart dat de rest van je groep beter is terwijl je inzet zeker even hoog is. Ik heb Jolanda gevraagd extra met haar te oefenen met deze vakken. Ik gun mijn dochter het om in alle rust een extra steuntje in de rug te krijgen - bedankt!

Mariëlle


Onze zoon van 11 had moeite met taal, met name begrijpend lezen en werkwoord spelling en rekenen. Na eindeloze discussies thuis en een hoop frustraties zijn we bij Jolanda terecht gekomen. De rustige manier van aanpak van Jolanda had een zeer positieve uitwerking op onze zoon. Wij, en ook zijn leerkracht, merken duidelijk verschil. Hij moet ons nu zelfs uitleg geven als we het even niet meer weten tijdens het huiswerk maken!

Fam. van Strien


"Juf Jolanda heeft mij geleerd hoe ik sommen over de 10 moet maken. En daarna hoger. Nu kan ik het zelf! En ook alle sommen tot 100. Weet je wat ik nu mijn leukste vak vind? Rekenen!"


Marije, 8 jaar


Jolanda heeft onze dochter geweldig geholpen! De rekenstof van groep 3 werd op het einde van het jaar te moeilijk voor haar, maar met een andere uitleg in kleine stappen, snapt ze het weer. De eerste toets in groep 4 was een dikke 8! Onze dochter straalde vol zelfvertrouwen toen ze het vertelde. Het gaat weer goed met rekenen.

Harm, vader van Marije


"Jolanda begeleidt Mike met technisch lezen en spelling. Ze nam me direct veel zorgen uit handen, want hij had echt geen zin meer om te oefenen. Na twee weken waren we al weer op weg, maar nu op een leuke manier. Hij leest nu in Dolfje Weerwolfje en vraagt mij zelfs of hij weer een stukje hardop voor mag lezen. Ik ben zo blij met haar hulp en tips om op een leuke manier te oefenen".

Sofie, moeder van Mike


"Ik vond het heel leuk bij Jolanda in de speelkamer. We gingen superman spelen en ridder en ook tekenen over mijn eigen eiland. Ik heb nu twee vriendjes in de klas en ze zijn al een keer komen spelen".

Jari, 6 jaar


Onze zoon (11 jaar) heeft begeleiding gehad van Jolanda. Zij heeft hem geholpen om te leren plannen bij spreekbeurten en andere grote opdrachten. Daardoor werd het weer overzichtelijk voor hem en kwam hij niet in tijdnood. Wij zijn heel blij met haar hulp, zeker met het oog op groep 8 en het voortgezet onderwijs.

Peter en Marja


"Van 2007 tot 2015 heb ik als collega R.T.-er met Jolanda samengewerkt. Wat Jolanda kenmerkt , is haar consciëntieuze manier van werken en grote kennis. Van signalering, diagnostisering tot begeleiding kijkt ze naar het kind in zijn geheel. Wat leerstof aanbod betreft, maar ook naar wat de specifieke behoeftes zijn van het kind op sociaal-emotioneel gebied. Door naar het totale kind te kijken geeft ze daadwerkelijk onderwijs op maat. Ik gun ieder kind Jolanda als R.T.-er".

Christa Schiebroek

 
Kaart
Opbellen
E-mail